24 јануара, 2017 11:16 pm | Напишите коментар

Нови сајт „Стара Херцеговина“

Поштовани посетиоци портала


Посетом нашем порталу ушли сте у „Стару Херцеговину”. Сајт смо поставили на иницијативу више сарадника, пријатеља и професионалаца из области новинарства и књижевности, људи који воле свој завичај, старине и обичаје, држе до традиције, а свој род и претке не заборављају.

Зашто „Стара Херцеговина“?

Једноставно, то је подручје некадашње Херцеговине из 15. века, који је обухватао простор од Пријепоља, Милешева, Пљеваља, Чајнича, Фоче, Калиновика, Плужина, Шавника, Жабљака, Никшића, Билеће, Требиња, Гацка, Љубиња, Невесиња, Коњица, Мостара и Стоца… Велики простор, још више тема и старих прича из тих крајева.

Циљ нам је да посетиоцима сајта пренесемо приче о лепоти старог завичаја, језика, културе и обичаја. Богата је заоставштина сачувана из тог времена. Све што је лепо, поучно, коректно, забавно, наћи ће се на страницама портала СТАРА ХЕРЦЕГОВИНА.

Политичари неће бити на удараним странама. Вулгарност, примитивизам и простаклук неће моћи ни да привире сајту.

Наравно, биће прилога о раду завичајних клубова, удружења, организација, предузеника, успешних људи, младих талената, културно-уметничких друштава, гуслара, свега што је позитивно и може да задржи вашу пажњу. Да се бар пет минута одморите од ове сиве свакодневице.

Позивамо вас на сарадњу.

 

С поштовањем,

Уредник Сретен Јаковљевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *